Profiel

Aannemersbedrijf Teunissen Wehl bv is zelfstandig opererend bouwbedrijf dat per 1 juni 2014 onderdeel vormt van Kuppens Kunststoffen en Aluminium bv. Al ruim 90 jaar is Teunissen een begrip in de regio. We staan bekend om onze veelzijdigheid, werkelijke betrokkenheid en klantgerichtheid. Onze ervaren vaklieden zijn breed inzetbaar en gewend om in bewoonde toestand te werken. Mensen met liefde voor het vak. Alleen dan is het, volgens ons, ook mogelijk om een hoogwaardige kwaliteit aan te bieden aan onze klanten.

Bij aannemersbedrijf Teunissen kunt u terecht voor vrijblijvend deskundig advies en een offerte. Tijdens het gehele bouwproces krijgt u te maken met 1 aanspreekpartner (van offerte tot oplevering). Er wordt binnen de vooraf afgesproken termijn vakwerk geleverd met behulp van kwalitatief hoogwaardige materialen en werkmethoden, om zodoende te zorgen dat aan het eind van het bouwproces u, als klant/opdrachtgever, tevreden bent.

Waar steeds vaker wordt gespecialiseerd in de bouw is Teunissen thuis in alle disciplines van de bouw, met als voordeel dat we pasklare oplossingen kunnen bieden voor al uw bouwvraagstukken. Onze mensen beschikken dan ook over het modernste materieel en een ruime werkplaats. In deze werkplaats worden onder andere kozijnen, ramen, deuren, trappen en prefab elementen gemaakt. Door een gedegen voorbereiding in de werkplaats kunnen de werkzaamheden op locatie op een efficiënte wijze worden gerealiseerd.